Jobba i Göteborg

Vill du arbeta i Sveriges näst största tätort? Lockar storstadslivet och att få bo där det händer? Då är det dags för dig att söka jobb i Göteborg. Göteborg har ett stort näringsliv och det finns yrken inom de allra flesta yrkeskategorierna. Allt från sjukvård, restaurangyrken till ingenjörsjobb.

Läs Mer

Lediga jobb i Göteborg

Söker du efter lediga jobb i Göteborg? Det finns mängder av sidor som förmedlar tillgängliga tjänster i Göteborg. Ledigajobb.se är en av dem.

På ledigajobb.se finns samlade jobbannonser runt om hela Göteborg. Du kan här hitta jobb inom data & IT, socialt arbete, säljare och massa mer.

Största arbetsgivare - Göteborg

Det kan också vara värt att söka jobb direkt hos arbetsgivaren. Göteborg erbjuder mängder av arbetsmöjligheter och storföretag. Här delar vi med oss av de största arbetsgivarna i Göteborg:

Volvo person- och lastvagnar Aktiebolag: Volvo ligger i Torslanda och erbjuder i dagsläget arbete åt ungefär 15 000 personer. Volvo erbjuder arbeten inom allt från IT, ekonomi och fabriksarbete

SKF Sverige Aktiebolag: SKF är ett av världens ledande företag inom leverans av produkter och tjänster inom lager och tätningar. SKF erbjuder flera olika anställningsformer och har sitt huvudkontor mitt i centrala Göteborg.

Ericsson AB: Ericsson är i dagsläget en av världens största tillverkare av utrustning till nätverk och mobil kommunikation. På Ericsson erbjuder de en uppsjö av olika jobb, som exempelvis system manager, opertational product owner och hardware designer.