Coworking i Göteborg

Coworking har vuxit fram som ett populärt alternativ till traditionella kontorsmiljöer. Genom att erbjuda en flexibel och inspirerande arbetsmiljö för både individ, team och företag skapas en attraktiv tjänst som allt fler blir intresserade av. Det finns en mängd aktörer som erbjuder denna typ av gemensamma kontor och vi har här listat de tre bästa platserna för coworking i Göteborg.

Läs Mer

Topp 3 coworking spaces i Göteborg

Vi har sammanställt en lista med topp tre bästa coworking spaces i Göteborg. Aktörerna finns på olika platser i staden, erbjuder olika utbud och tar olika mycket betalt för sina tjänster.

United Spaces

United Spaces i Göteborg finns på två olika platser: Lindholmen och Östra Hamngatan. Båda lokalerna har attraktiva och centrala lägen, med nära kommunikation till centralstationen, innerstan och vattnet. Här kan du hyra skrivbordsplats eller egna privata kontor i flera olika storlekar, boka mötesrum eller hänga i loungen. Det finns även en bistro med bar på båda platserna, och nära till stadens många lunchställen, fik och promenadstråk. United Spaces visar dig gärna runt i sina lokaler – boka enkelt en visning på deras hemsida!

Kolgruvan

Kolgruvan på Ringön är en alternativ arbetsplats med fokus på kultur, och som jobbar aktivt med att skapa ett långsiktigt samarbete mellan medlemmarna. Lokalen är en gammal chokladfabrik på Ringön med mycket charm och plats för upp till 20 skrivbordsplatser fördelade över sju kontorsytor. Kolgruvan kan även bokas för evenemang som konferenser, event eller fotografering för upp till 200 personer. Även om detta coworking space är lite mindre finns det gott om personlighet och själ!

Citygate

I Gårda hittar vi Citygate Ateliér, ett modernt coworking space med extra allt. Här kan du hyra kontor med eget låsbart och möblerat rum och njuta av tillgång till kök, lounge, gym, cykelhotell med omklädningsrum och frukost varje dag. Det finns även en härlig terrass på våning tre och en bemannad reception. I botten på huset hittar du parkeringsgarage med laddstation för elbilar. Modernt och flexibelt!

Vad är coworking?

Coworking innebär att du delar kontor med andra personer eller team – även sådana som inte jobbar på samma företag som du. I en coworkingmiljö får du tillgång till allt som behövs på ett kontor, som ergonomiska skrivbordsplatser, WiFi, skrivare och utskrifter, mötesrum, lunchrum och mer.

Coworking passar utmärkt för både stora och små företag, men särskilt för dig som är frilansare, entreprenör eller som bara jobbar på distans. Det är en kostnadseffektiv lösning och ett flexibelt alternativ till att hyra en egen, separat kontorslokal. Dessutom får du som vanligtvis jobbar ensam en fantastisk möjlighet att träffa likasinnade personer och knyta viktiga kontakter.